Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.
Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.
Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€
ma | di | wo | do | vr | za | zo |
---|---|---|---|---|---|---|
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Steak met champignonsaus | Saté van vlees | gesloten | Varkenshaas met Blackwell saus | Gepaneerde vis met tartaarsaus | ||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Steak met pepersaus | Kipfilet met tomatensaus | gesloten | Stoofvlees | Forel in de oven | ||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
Steak met sausje van groene kruiden | Macaroni met ham en kaas | gesloten | Eendenborst met honingsaus | Visgyros met fijne groentjes | ||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
Steak met Provençaalse saus | Vleeslapjes op Japanse wijze | gesloten | Waterzooi van kip | Vis van de dag | ||
30 | ||||||
Steak met sjalottensaus | gesloten | gesloten |
Maandag | 2 | Steak met champignonsaus |
Dinsdag | 3 | Saté van vlees |
Woensdag | 4 | Gesloten |
Donderdag | 5 | Varkenshaas met Blackwell saus |
Vrijdag | 6 | Gepaneerde vis met tartaarsaus |
Zaterdag | 7 | |
Zondag | 8 | |
Maandag | 9 | Steak met pepersaus |
Dinsdag | 10 | Kipfilet met tomatensaus |
Woensdag | 11 | Gesloten |
Donderdag | 12 | Stoofvlees |
Vrijdag | 13 | Forel in de oven |
Zaterdag | 14 | |
Zondag | 15 | |
Maandag | 16 | Steak met sausje van groene kruiden |
Dinsdag | 17 | Macaroni met ham en kaas |
Woensdag | 18 | Gesloten |
Donderdag | 19 | Eendenborst met honingsaus |
Vrijdag | 20 | Visgyros met fijne groentjes |
Zaterdag | 21 | |
Zondag | 22 | |
Maandag | 23 | Steak met Provençaalse saus |
Dinsdag | 24 | Vleeslapjes op Japanse wijze |
Woensdag | 25 | Gesloten |
Donderdag | 26 | Waterzooi van kip |
Vrijdag | 27 | Vis van de dag |
Zaterdag | 28 | |
Zondag | 29 | |
Maandag | 30 | Steak met sjalottensaus |
Vul hieronder je naam & email in.
© Copyright 2022 Brasserie Pot Au Feu | Privacybeleid | Cookiebeleid | site: krachtigonline.be