Suggesties & Dagmenu

Suggesties

Juli

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

Overname eetcafé ‘De Leck’

Quinten Matsijsstraat 41, 2900 Schoten
Vanaf heden verwelkomen wij ook graag alle klanten in onze nieuwe zaak! De Leck is voortaan een charmant eetcafé met een volkse sfeer

Mosselen à volonté

19, 20 & 21 Juli
Natuur
Witte wijn
Look
Met brood of frieten
Reservatie verplicht
5/5

Suggesties

Asperges op Vlaamse wijze - € 21,50

Asperges Mousseline - € 21,50

Asperges met gerookte zalm en Mousseline - € 23,50
Asperges op Vlaamse wijze - € 29,00

Asperges Mousseline - € 29,00

Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus - € 32,50

Zeebaars met asperges, krieltjes en Dijonaise - € 27,50

Lamsfilet met asperges, kroketjes en just - € 28,50
5/5

Pot au Feu Menu
€ 42,50

Duo van huisgemaakte kaas- & garnaalkroket
Escargots met kruidenbotersaus
Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze
Scampi met look (+€2)
Suggestie van de chef
Kabeljauw met witte wijnsaus
Steak met saus naar keuze
Paardenfilet met saus naar keuze
Gamba's à la plancha
Suggestie van de chef
Chocolade Moelleux
Irish coffee (+€2)
Dame blanche met warme chocoladesaus
Wafel met slagroom
Suggestie van de chef
5/5
15 T.E.M. 18 Augustus

Moederdagmenu

Uitsluitend op reservatie
Hawaïaanse kipcocktail of Tartaar van zalm met advocado
Sorbet van citroen met mango
Chateaubriand met warme groenten en saus naar keuze
of
Zeebaarsfilet met mosterdsaus warme groenten
of
Zalmfilet met kruidensaus en warme groenten
Dame Blanche
€ 47.50
5/5
15 T.E.M. 18 Augustus

Moederdagmenu
De Luxe

Uitsluitend op reservatie
Gegratineerde oesters of Langoustines met look
Kreeftensoep
Halve kreeft Belle- Vue
of
Heilbotfilet gegrild met basilicumolie, ansjovis kappertjes en citroen appelsien saus
of
Lamsfilet met knoflook en rozemarijnsaus
Trio van de chef
€ 62.50
Dagmenu's

Juli

Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€

madiwodovrzazo
1234567
Steak met rode wijnsausGebraden kippenvleugels met saladegeslotenWaterzooi van kipGegrilde zeebaars met Oosterse vinaigrettes en spitskool
891011121314
Steak met pepersausHamburger met frietjes en saladegeslotenLoempia met rijst en currysausTilapia met pasta en pesto saus
15161718192021
Steak met stroganoffsausCordon Bleu met spinaziepureegeslotenVarkenshaasje met wortelpuree en mosterdsausNormandische tongrolletjes
22232425262728
Steak met vleesjusGehaktballen met BBQ saus en gebakken rijstgeslotenMixed grill van vleesLengfilet met groene kool en mosterdpuree
293031
Steak met champignonsausLamsstoverijgesloten
Maandag1Steak met rode wijnsaus
Dinsdag2Gebraden kippenvleugels met salade
Woensdag3Gesloten
Donderdag4Waterzooi van kip
Vrijdag5Gegrilde zeebaars met Oosterse vinaigrettes en spitskool
Zaterdag6
Zondag7
Maandag8Steak met pepersaus
Dinsdag9Hamburger met frietjes en salade
Woensdag10Gesloten
Donderdag11Loempia met rijst en currysaus
Vrijdag12Tilapia met pasta en pesto saus
Zaterdag13
Zondag14
Maandag15Steak met stroganoffsaus
Dinsdag16Cordon Bleu met spinaziepuree
Woensdag17Gesloten
Donderdag18Varkenshaasje met wortelpuree en mosterdsaus
Vrijdag19Normandische tongrolletjes
Zaterdag20
Zondag21
Maandag22Steak met vleesjus
Dinsdag23Gehaktballen met BBQ saus en gebakken rijst
Woensdag24Gesloten
Donderdag25Mixed grill van vlees
Vrijdag26Lengfilet met groene kool en mosterdpuree
Zaterdag27
Zondag28
Maandag29Steak met champignonsaus
Dinsdag30Lamsstoverij
Woensdag31Gesloten
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen