Suggesties & Dagmenu

Suggesties

Februari

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

T.E.M. 14 OKTOBER

Kikkerbillen in de look

Voorgerecht (5 st.) – €14.50
Hoofdgerecht (9 st.) – €22.50

Gebakken zeetong (+/- 500gr) meunière

Dagprijs

Pot au feu Menu - 47,50€

Valentijnsmenu

Pot au Feu zal 14 Februari geopend zijn voor
Valentijn.

Het Valentijnsmenu kan eventueel ook het weekend voordien of
nadien gereserveerd worden

Voorgerechten
Gerookte vis met krokantje van rode biet en zure room salade
OF

Voorgerecht – 13,50€

Gerookte eendenborst met gekarameliseerde appel, witloofpesto en gefrituure appel

Voorgerecht – 14,50€

SOEP
Soep van rode paprika met mascarpone en pesto

Voorgerecht – 9,50€

Hoofdgerechten
Konijnfilet met portosaus en puree met rode biet en wortel
OF

Hoofdgerecht – 27,50€

Trio van vis met kruidensaus en kervelpuree - Zalm, zeebaars en tongrolletjes

Hoofdgerecht – 24,50€

Desserts
Dessert van de Chef

Hoofdgerecht – 27,50€

5/5
Maart

GastroKomische avond met Luc Caals

Dinsdagavond 7 maart 2023

Menu: € 52,50
All in formule € 75,-
(aperitief, wijn, bier, water koffie)

Voorgerechten
Gemarineerde kippenvleugels
OF
Kaaskroketten
Hoofdgerechten
Varkenshaasje blackwell- of saus naar keuze
OF
Zeebaarsfilet met hollandaisesaus
Dessert
Biscuittaart
Dagmenu's

Februari

Met dagsoep en dessert: 16€
Enkel dagschotel: 13,50€

madiwodovrzazo
12345
SluitingsdagSluitingsdagSpareribsKruidige tilapie met romige groenten en pasta
6789101112
Steak met champignonsausSluitingsdagSluitingsdagStoverij van ossenstaartPreistomp met victoriabaars en Hollandaisesaus
13141516171819
Steak zigeunersausValentijnsmenuSluitingsdagMix grillLengfilet met groene kool en mosterdpuree
20212223242526
Steak met rode wijnsausSluitingsdagSluitingsdagStoverij van everzwijnVispannetjes
2728
Steak met choronsausSluitingsdagSluitingsdag
Woensdag1Sluitingsdag
Donderdag2Spareribs
Vrijdag 3Kruidige tilapie met romige groenten en pasta
Zaterdag 4
Zondag5
Maandag6Steak met champignonsaus
Dinsdag7Sluitingsdag
Woensdag8Sluitingsdag
Donderdag9Stoverij van ossenstaart
Vrijdag 10Preistomp met victoriabaars en Hollandaisesaus
Zaterdag 11
Zondag12
Maandag13Steak met zigeunersaus
Dinsdag14Valentijnsmenu
Woensdag15Sluitingsdag
Donderdag16Mix grill
Vrijdag 17Lengfilet met groene kool en mosterdpuree
Zaterdag 18
Zondag19
Maandag20Steak met rode wijnsaus
Dinsdag21Sluitingsdag
Woensdag22Sluitingsdag
Donderdag23Stoverij van everzwijn
Vrijdag 24Vispannetjes
Zaterdag 25
Zondag26
Maandag27Steak met choronsaus
Dinsdag28Sluitingsdag
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen