Suggesties & Dagmenu

Suggesties

Oktober

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

Suggesties

Voorgerechten

Erwtensoep met garnituur - € 9,70
Franse ajuinsoep - € 8,50
Duo van wildpaté - € 14,50
Trio van wildpaté - € 18,50

Hoofdgerechten

Fazant “Brabançonne” - € 29,50
Hazenrug “Harlekijn” - € 33,50
Pot au Feu van hert - € 25,50
Everzwijnfilet met boschampignons en grand veneur- € 28,50
5/5
17, 18 & 19 November

Gamba’s a volonté

€30 - à la plancha, curry & mediterraans
5/5
24 december en 31 december

Feestdagen
Pot au Feu

Kerst: € 68 - all-in € 100
Oudjaar:€ 72.50 - all-in € 110

Mosselen à la Carte

Natuur (1,2 kg) - € 29.50
Witte wijn (1,2 kg) - € 30.50
Look (1,2 kg) - € 30.50
Lookroom (1,2 kg) - € 31.50
Pot au Feu (1,2 kg) - € 32.50

Groene tuinkruidensaus vergezeld van een gamba

5/5
Dinsdagavonden 10 & 17 Oktober

GastroKomische avond met Luc Caals

Kaaskroket of Carpaccio
Varkenshaasje of Zeebaarsfilet
Appeltaart
€ 59.50
All-In-Formule:
€ 80.00
(geen sterke drank)
Dagmenu's

november

Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€

madiwodovrzazo
12345
SluitingsdagSluitingsdagVissticks met tartaarsaus
6789101112
Steak met jagersausSluitingsdagSluitingsdagKotelet met BlackwellsausZalmmoot met choronsaus
13141516171819
Steak met pepersausSluitingsdagSluitingsdagKipfilet met dragonsausTongrolletjes op Oostendse wijze
20212223242526
Steak met bearnaisesausSluitingsdagSluitingsdagBlinde vink met rodewijnsausVispannetje met puree
272829301
Steak met graanmosterdsausSluitingsdagSluitingsdagVarkensfricasséeVictoriabaards met spinaziepuree
Woensdag1
Donderdag2
Vrijdag3Vissticks met tartaarsaus
Zaterdag4
Zondag5
Maandag6Steak met jagersaus
Dinsdag7
Woensdag8
Donderdag9Kotelet met Blackwellsaus
Vrijdag10Zalmmoot met choronsaus
Zaterdag11
Zondag12
Maandag13Steak met pepersaus
Dinsdag14
Woensdag15
Donderdag16Kipfilet met dragonsaus
Vrijdag17Tongrolletjes op Oostendse wijze
Zaterdag18
Zondag19
Maandag20Steak met bearnaisesaus
Dinsdag21
Woensdag22
Donderdag23Blinde vink met rodewijnsaus
Vrijdag24Vispannetje met puree
Zaterdag25
Zondag26
Maandag27Steak met graanmosterdsaus
Dinsdag28
Woensdag29
Donderdag30Varkensfricassée
Vrijdag1Victoriabaards met spinaziepuree
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen