Suggesties & Dagmenu

Suggesties

mei

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

T.E.M. 14 OKTOBER

Kikkerbillen in de look

Voorgerecht (5 st.) – €14.50
Hoofdgerecht (9 st.) – €22.50

Gebakken zeetong (+/- 500gr) meunière

Dagprijs

Pot au feu Menu - 42,50€

Pot au feu Menu - 42,50€

Pot au Feu zal 14 Februari geopend zijn voor
Valentijn.

Het Valentijnsmenu kan eventueel ook het weekend voordien of
nadien gereserveerd worden

Voorgerechten
Duo van huisgemaakte kaas- & garnaalkroket
OF

Voorgerecht – 13,50€

Escargots met kruidenbotersaus
OF

Voorgerecht – 13,50€

Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze
OF

Voorgerecht – 13,50€

Scampi met look

Voorgerecht – 14,50€

Hoofdgerechten
Kabeljauw met witte wijnsaus
OF

Hoofdgerecht – 27,50€

Steak met saus naar keuze
OF

Hoofdgerecht – 27,50€

Paardenfilet met saus naar keuze
OF

Hoofdgerecht – 27,50€

Gamba’s à la plancha

Hoofdgerecht – 24,50€

Desserts
Chocolade Moelleux
OF

Hoofdgerecht – 27,50€

Irish coffee
OF

Hoofdgerecht – 27,50€

Dame blanche met warme chocoladesaus
OF

Hoofdgerecht – 27,50€

Wafel met slagroom

Hoofdgerecht – 27,50€

5/5
Mei

Suggesties

Vrijdag 19 Mei en Zaterdag 20 Mei

Gamba’s à volonté
Bereid op 3 verschillende wijzen - €30,50
Dagmenu's

Mei

Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€

madiwodovrzazo
123456
7
Varkenslapjes met abrikozen en vanillesausSluitingsdagStoverij van ossenstaartGegrilde tilapia met tomaten en champignonroomsaus
891011121314
Steak met sausje van groene kruidenSluitingsdagVarkenshaasje met BlackwellsausZeewolf met wijnsaus en wortelpuree
15161718192021
Steak met mosterdhollandaise sausOssentongen in Madeirasaus met kroketjesSluitingsdagSpare-ribsZalm met champignon en kokossaus met rijst
22232425
262728
Steak met pepersausKipfilet met dragonsausSluitingsdagKonijnfilet met portosaus en pastaLengfilet met gegrilde groenten; bisquesaus en puree
293031
Steak met rode wijnsausMacaroni met ham, haas, champignon en tomatensausSluitingsdag
Maandag1
Dinsdag2Varkenslapjes met abrikozen en vanillesaus
Woensdag3Sluitingsdag
Donderdag4Stoverij van ossenstaart
Vrijdag5Gegrilde tilapia met tomaten en champignonroomsaus
Zaterdag6
Zondag7
Maandag8Steak met sausje van groene kruiden
Dinsdag9
Woensdag10Sluitingsdag
Donderdag11Varkenshaasje met Blackwellsaus
Vrijdag12Zeewolf met wijnsaus en wortelpuree
Zaterdag13
Zondag14
Maandag15Steak met mosterdhollandaise saus
Dinsdag16Ossentongen in Madeirasaus met kroketjes
Woensdag17Sluitingsdag
Donderdag18Spare-ribs
Vrijdag19Zalm met champignon en kokossaus met rijst
Zaterdag20
Zondag21
Maandag22Steak met pepersaus
Dinsdag23Kipfilet met dragonsaus
Woensdag24Sluitingsdag
Donderdag25Konijnfilet met portosaus en pasta
Vrijdag26Lengfilet met gegrilde groenten; bisquesaus en puree
Zaterdag27
Zondag28
Maandag29Steak met rode wijnsaus
Dinsdag30Macaroni met ham, haas, champignon en tomatensaus
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen