Suggesties & Dagmenu

Suggesties

Juni

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

Overname eetcafé ‘De Leck’

Quinten Matsijsstraat 41, 2900 Schoten
Vanaf heden verwelkomen wij ook graag alle klanten in onze nieuwe zaak! De Leck is voortaan een charmant eetcafé met een volkse sfeer

Mosselen à volonté

Weekend 20 - 21 juli
Natuur
Witte wijn
Look
Met brood of frieten
Reservatie verplicht
5/5

Suggesties

Asperges op Vlaamse wijze - € 21,50

Asperges Mousseline - € 21,50

Asperges met gerookte zalm en Mousseline - € 23,50
Asperges op Vlaamse wijze - € 29,00

Asperges Mousseline - € 29,00

Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus - € 32,50

Zeebaars met asperges, krieltjes en Dijonaise - € 27,50

Lamsfilet met asperges, kroketjes en just - € 28,50
5/5

Pot au Feu Menu
€ 42,50

Duo van huisgemaakte kaas- & garnaalkroket
Escargots met kruidenbotersaus
Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze
Scampi met look (+€2)
Suggestie van de chef
Kabeljauw met witte wijnsaus
Steak met saus naar keuze
Paardenfilet met saus naar keuze
Gamba's à la plancha
Suggestie van de chef
Chocolade Moelleux
Irish coffee (+€2)
Dame blanche met warme chocoladesaus
Wafel met slagroom
Suggestie van de chef
5/5
15 T.E.M. 18 Augustus

Moederdagmenu

Uitsluitend op reservatie
Hawaïaanse kipcocktail of Tartaar van zalm met advocado
Sorbet van citroen met mango
Chateaubriand met warme groenten en saus naar keuze
of
Zeebaarsfilet met mosterdsaus warme groenten
of
Zalmfilet met kruidensaus en warme groenten
Dame Blanche
€ 47.50
5/5
15 T.E.M. 18 Augustus

Moederdagmenu
De Luxe

Uitsluitend op reservatie
Gegratineerde oesters of Langoustines met look
Kreeftensoep
Halve kreeft Belle- Vue
of
Heilbotfilet gegrild met basilicumolie, ansjovis kappertjes en citroen appelsien saus
of
Lamsfilet met knoflook en rozemarijnsaus
Trio van de chef
€ 62.50
Dagmenu's

Juni

Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€

madiwodovrzazo
12
3456789
Gesloten
10111213141516
GeslotenLamstoofpotjeZalmfilet met tomatensaus en pasta
17181920212223
Steak kruidenboterHongaarse goulashGeslotenHalve kip Mexicaanse wijzeVispannetje
24252627282930
Steak choronsausPenne met tomatensaus basilicumsaus en spekGeslotenGehaktballen met selder en tomatensausGegrilde forel met kruidenboter
Zaterdag1
Zondag2
Maandag3
Dinsdag4
Woensdag5Gesloten
Donderdag6
Vrijdag7
Zaterdag8
Zondag9
Maandag10
Dinsdag11
Woensdag12Gesloten
Donderdag13Lamstoofpotje
Vrijdag14Zalmfilet met tomatensaus en pasta
Zaterdag15
Zondag16
Maandag17Steak kruidenboter
Dinsdag18Hongaarse goula
Woensdag19Gesloten
Donderdag20Halve kip Mexicaanse wijze
Vrijdag21Vispannetje
Zaterdag22
Zondag23
Maandag24Steak choronsaus
Dinsdag25Penne met tomatensaus basilicumsaus en spek
Woensdag26Gesloten
Donderdag27Gehaktballen met selder en tomatens
Vrijdag28Gegrilde forel met kruidenboter
Zaterdag29
Zondag30
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen