Suggesties & Dagmenu

Suggesties

November

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

T.E.M. 14 OKTOBER

Kikkerbillen in de look

Voorgerecht (5 st.) – €14.50
Hoofdgerecht (9 st.) – €22.50

Gebakken zeetong (+/- 500gr) meunière

Dagprijs

Pot au feu Menu - 42,50€

November

Voorgerechten
Duo van huisgemaakte kaas- & garnaalkroket

Voorgerecht – 13,50€

Escargots met kruidenbotersaus

Voorgerecht – 14,50€

Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze Scampi met look

Voorgerecht – 9,50€

Suggestie van de chef

Voorgerecht – 9,50€

Hoofdgerechten
Kabeljauw met witte wijnsaus

Hoofdgerecht – 27,50€

Steak met saus naar keuze

Hoofdgerecht – 24,50€

Paardenfilet met saus naar keuze

Hoofdgerecht – 27,50€

Gamba’s à la plancha

Hoofdgerecht – 27,50€

Suggestie van de chef

Hoofdgerecht – 27,50€

Desserts
Chocolade Moelleux

Hoofdgerecht – 27,50€

Irish coffee

Hoofdgerecht – 27,50€

Dame blanche met warme chocoladesaus

Hoofdgerecht – 27,50€

Wafel met slagroom

Hoofdgerecht – 27,50€

Suggestie van de chef

Hoofdgerecht – 27,50€

5/5
November

Menu & Wildsuggesties

5/5
EINDEJAAR

Feestmenu

Dagmenu's

Oktober

madiwodovrzazo
123456
SluitingsdagSluitingsdagVleessate met kervelpureeMelktong met puree en mosterdsaus
78910111213
Steak met vleessausSluitingsdagSluitingsdagKonijn op grootmoeders wijzeGegrilde omegabaars met saus van groene kruiden en
geplette aardappel
14151617181920
Steak zigeunersausSluitingsdagSluitingsdagVleesreepjes op japanse wijze met noedelsKoolvishaasje met mosterdsaus en andijviepuree
21222324252627
Steak met pepersausSluitingsdagSluitingsdagGehaktballetjes met gebakken rijst en bbq sausGebakken rogvleugel met kappertjes en botersaus
282930
Steak met portosausSluitingsdagSluitingsdag
Dinsdag1Sluitingsdag
Woensdag2Sluitingsdag
Donderdag3Vleessate met kervelpuree
Vrijdag 4Melktong met puree en mosterdsaus
Zaterdag 5
Zondag6
Maandag7Steak met vleessaus
Dinsdag8Sluitingsdag
Woensdag9Sluitingsdag
Donderdag10Konijn op grootmoeders wijze
Vrijdag 11Gegrilde omegabaars met saus van groene kruiden en
geplette aardappel
Zaterdag 12
Zondag13
Maandag14Steak zigeunersaus
Dinsdag15Sluitingsdag
Woensdag16Sluitingsdag
Donderdag17Vleesreepjes op japanse wijze met noedels
Vrijdag 18Koolvishaasje met mosterdsaus en andijviepuree
Zaterdag 19
Zondag20
Maandag21Steak met pepersaus
Dinsdag22Sluitingsdag
Woensdag23Sluitingsdag
Donderdag24Gehaktballetjes met gebakken rijst en bbq saus
Vrijdag 25Gebakken rogvleugel met kappertjes en botersaus
Zaterdag 26
Zondag27
Maandag28Steak met portosaus
Disndag29Sluitingsdag
Woensdag30Sluitingsdag
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselseizoen

Wildseizoen