Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.
Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.
Voorgerecht (5 st.) – €14.50
Hoofdgerecht (9 st.) – €22.50
Dagprijs
Pot au Feu zal 14 Februari geopend zijn voor
Valentijn.
Het Valentijnsmenu kan eventueel ook het weekend voordien of
nadien gereserveerd worden
Voorgerecht – 13,50€
Voorgerecht – 13,50€
Voorgerecht – 13,50€
Voorgerecht – 14,50€
Hoofdgerecht – 27,50€
Hoofdgerecht – 27,50€
Hoofdgerecht – 27,50€
Hoofdgerecht – 24,50€
Hoofdgerecht – 27,50€
Hoofdgerecht – 27,50€
Hoofdgerecht – 27,50€
Hoofdgerecht – 27,50€
Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€
ma | di | wo | do | vr | za | zo |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Varkenslapjes met abrikozen en vanillesaus | Sluitingsdag | Stoverij van ossenstaart | Gegrilde tilapia met tomaten en champignonroomsaus | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Steak met sausje van groene kruiden | Sluitingsdag | Varkenshaasje met Blackwellsaus | Zeewolf met wijnsaus en wortelpuree | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
Steak met mosterdhollandaise saus | Ossentongen in Madeirasaus met kroketjes | Sluitingsdag | Spare-ribs | Zalm met champignon en kokossaus met rijst | ||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
Steak met pepersaus | Kipfilet met dragonsaus | Sluitingsdag | Konijnfilet met portosaus en pasta | Lengfilet met gegrilde groenten; bisquesaus en puree | ||
29 | 30 | 31 | ||||
Steak met rode wijnsaus | Macaroni met ham, haas, champignon en tomatensaus | Sluitingsdag |
Maandag | 1 | |
Dinsdag | 2 | Varkenslapjes met abrikozen en vanillesaus |
Woensdag | 3 | Sluitingsdag |
Donderdag | 4 | Stoverij van ossenstaart |
Vrijdag | 5 | Gegrilde tilapia met tomaten en champignonroomsaus |
Zaterdag | 6 | |
Zondag | 7 | |
Maandag | 8 | Steak met sausje van groene kruiden |
Dinsdag | 9 | |
Woensdag | 10 | Sluitingsdag |
Donderdag | 11 | Varkenshaasje met Blackwellsaus |
Vrijdag | 12 | Zeewolf met wijnsaus en wortelpuree |
Zaterdag | 13 | |
Zondag | 14 | |
Maandag | 15 | Steak met mosterdhollandaise saus |
Dinsdag | 16 | Ossentongen in Madeirasaus met kroketjes |
Woensdag | 17 | Sluitingsdag |
Donderdag | 18 | Spare-ribs |
Vrijdag | 19 | Zalm met champignon en kokossaus met rijst |
Zaterdag | 20 | |
Zondag | 21 | |
Maandag | 22 | Steak met pepersaus |
Dinsdag | 23 | Kipfilet met dragonsaus |
Woensdag | 24 | Sluitingsdag |
Donderdag | 25 | Konijnfilet met portosaus en pasta |
Vrijdag | 26 | Lengfilet met gegrilde groenten; bisquesaus en puree |
Zaterdag | 27 | |
Zondag | 28 | |
Maandag | 29 | Steak met rode wijnsaus |
Dinsdag | 30 | Macaroni met ham, haas, champignon en tomatensaus |
Vul hieronder je naam & email in.
© Copyright 2022 Brasserie Pot Au Feu | Privacybeleid | Cookiebeleid | site: krachtigonline.be