Suggesties & Dagmenu

Suggesties

april

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

Overname eetcafé ‘De Leck’

Quinten Matsijsstraat 41, 2900 Schoten
Vanaf heden verwelkomen wij ook graag alle klanten in onze nieuwe zaak! De Leck is voortaan een charmant eetcafé met een volkse sfeer
5/5

Suggesties

Asperges op Vlaamse wijze - € 21,50

Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus - € 23,50

Aspergesoep - € 9,50
Asperges op Vlaamse wijze - € 29,00

Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus - € 32,50

Zeebaars met asperges, krieltjes en Dijonaise - € 28,50

Lamsfilet met asperges, kroketjes en just - € 33,50
5/5

Pot au Feu Menu
€ 42,50

Duo van huisgemaakte kaas- & garnaalkroket
Escargots met kruidenbotersaus
Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze
Scampi met look (+€2)
Suggestie van de chef
Kabeljauw met witte wijnsaus
Steak met saus naar keuze
Paardenfilet met saus naar keuze
Gamba's à la plancha
Suggestie van de chef
Chocolade Moelleux
Irish coffee (+€2)
Dame blanche met warme chocoladesaus
Wafel met slagroom
Suggestie van de chef

Mosselen à la Carte

Natuur (1,2 kg) - € 29.50
Witte wijn (1,2 kg) - € 30.50
Look (1,2 kg) - € 30.50
Lookroom (1,2 kg) - € 31.50
Pot au Feu (1,2 kg) - € 32.50

Groene tuinkruidensaus vergezeld van een gamba

5/5
Dinsdagavonden 10 & 17 Oktober

GastroKomische avond met Luc Caals

Kaaskroket of Carpaccio
Varkenshaasje of Zeebaarsfilet
Appeltaart
€ 59.50
All-In-Formule:
€ 80.00
(geen sterke drank)
Dagmenu's

april

Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€

madiwodovrzazo
1234567
Steak ProvencaleVleesstoverijSluitingsdagBraadworst met preistompForel in de oven
891011121314
Steak met rode wijnsausVarkenshaasje met wortelpuree en BlackwellsausSluitingsdagKip hawaï met rijstMakreelfilet met spinaziepuree en paprikasaus
15161718192021
Steak met vleesjusSpare-ribsSluitingsdagStoverij van wildStoofpotje van vis
22232425262728
Steak met pepersausKonijnstoverijSluitingsdagHamburgers op Antwerpse wijzeVispannetje
2930
SluitingsdagSluitingsdag
Maandag1Steak Provencale
Dinsdag2Vleesstoverij
Woensdag3
Donderdag4Braadworst met preistomp
Vrijdag5Forel in de oven
Zaterdag6
Zondag7
Maandag8Steak met rode wijnsaus
Dinsdag9Varkenshaasje met wortelpuree en Blackwellsaus
Woensdag10
Donderdag11Kip Hawaï met rijst
Vrijdag12Makreelfilet met spinaziepuree en paprikasaus
Zaterdag13
Zondag14
Maandag15Steak met vleesjus
Dinsdag16Spare-ribs
Woensdag17
Donderdag18Stoverij van wild
Vrijdag19Stoofpotje van vis
Zaterdag20
Zondag21
Maandag22Steak met pepersaus
Dinsdag23Konijnstoverij
Woensdag24
Donderdag25Hamburgers op Antwerpse wijze
Vrijdag26Vispannetje
Zaterdag27
Zondag28
Maandag29
Dinsdag30
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen