Over ons

Heerlijke gerechten Pot au Feu
Logo Pot au Feu

Over ons

Een vaste waarde als restaurant in Schoten sinds 2012

AL 10 JAAR EEN KWALITEITSVOL RESTAURANT IN SCHOTEN

Pot au Feu voorziet sinds 2012 verschillende restaurantgangers uti België van lekker verse, seizoensgebonden gerechten. Danny Rijmenants, zaakvoerder van Pot au Feu, heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de horecasector.

Deze wordt bij Pot au Feu ingezet om kwaliteitsvolle menu’s te bereiden en een aangename sfeer te voorzien in het restaurant.

Het restaurant is voorzien van een ruime parking en makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Heb je een vraag of kunnen we je met iets anders helpen? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

Specialiteiten

Onze specialiteiten zijn gamba's à la plancha en Zeeuwse mosselen. We staan ook bekend voor onze dagmenu's en suggesties van de chef.

Menukaart

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Bekijk dan zeker onze volledige menukaart.

Dagmenu's en suggesties

Ontdek onze dagmenu’s van de maand en de suggesties van onze chef.

Sfeerbeelden

Weet je graag waar je gaat eten of wil je de sfeer al eens opsnuiven? Neem dan een kijkje naar onze sfeerbeelden.

Sinds 2012

AL 10 JAAR EEN KWALITEITSVOL RESTAURANT IN SCHOTEN

Pot au Feu is sinds 2012 een vaste waarde als restaurant in regio Schoten. Danny Rijmenants, zaakvoerder van Pot au Feu, heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de sector.

Deze zet hij graag in om de lekkerste maaltijden in de regio te bereiden. Hij heeft een echte passie voor de horeca en dat merk je ook aan het lekkere eten en de aangename sfeer die bij Pot au Feu aanwezig is.

Het restaurant is bovendien rolstoeltoegankelijk en voorzien van een ruime parking. Als we je met iets kunnen helpen of als je een vraag hebt, laat gerust iets weten. We antwoorden zo spoedig mogelijk!

Logo Pot au Feu