Suggesties & Dagmenu

Suggesties

maart

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

Overname eetcafé ‘De Leck’

Quinten Matsijsstraat 41, 2900 Schoten
Vanaf heden verwelkomen wij ook graag alle klanten in onze nieuwe zaak! De Leck is voortaan een charmant eetcafé met een volkse sfeer
5/5

Suggesties

Asperges op Vlaamse wijze - € 21,50

Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus - € 23,50

Aspergesoep - € 9,50
Asperges op Vlaamse wijze - € 29,00

Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus - € 32,50

Zeebaars met asperges, krieltjes en Dijonaise - € 28,50

Lamsfilet met asperges, kroketjes en just - € 33,50
5/5

Paasbrunch
Paaszondag 31 maart
€ 39,50

Klein ontbijt
Aspergeroomsoep
Lamsnavarin
Tongrolletjes
Dessert
De paasbrunch is beschikbaar vanaf 10u en enkel op reservatie
5/5

Pot au Feu Menu
€ 42,50

Duo van huisgemaakte kaas- & garnaalkroket
Escargots met kruidenbotersaus
Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze
Scampi met look (+€2)
Suggestie van de chef
Kabeljauw met witte wijnsaus
Steak met saus naar keuze
Paardenfilet met saus naar keuze
Gamba's à la plancha
Suggestie van de chef
Chocolade Moelleux
Irish coffee (+€2)
Dame blanche met warme chocoladesaus
Wafel met slagroom
Suggestie van de chef

Mosselen à la Carte

Natuur (1,2 kg) - € 29.50
Witte wijn (1,2 kg) - € 30.50
Look (1,2 kg) - € 30.50
Lookroom (1,2 kg) - € 31.50
Pot au Feu (1,2 kg) - € 32.50

Groene tuinkruidensaus vergezeld van een gamba

5/5
Dinsdagavonden 10 & 17 Oktober

GastroKomische avond met Luc Caals

Kaaskroket of Carpaccio
Varkenshaasje of Zeebaarsfilet
Appeltaart
€ 59.50
All-In-Formule:
€ 80.00
(geen sterke drank)
Dagmenu's

maart

Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€

madiwodovrzazo
123
45678910
Steak met ChoronsausSluitingsdagSluitingsdagWitloof in de ovenVispannetje
11121314151617
Steak met pepersausSluitingsdagSluitingsdagKotelet BlackwellZalmnoot met kruidensaus
18192021222324
Steak met champignonsausSluitingsdagSluitingsdagVogelnestje met tomatensausKoolvisfilet met bieslooksaus
25262728293031
Steak met ajuinsausSluitingsdagSluitingsdagHalve kip met gebakken aardappelenPladijsfilet met tartaarsausPaasbrunch
Vrijdag1
Zaterdag2
Zondag3
Maandag4Steak met Choronsaus
Dinsdag5
Woensdag6
Donderdag7Witloof in de oven
Vrijdag8Vispannetje
Zaterdag9
Zondag10
Maandag11Steak met pepersaus
Dinsdag12
Woensdag13
Donderdag14Kotelet Blackwell
Vrijdag15Zalmnoot met kruidensaus
Zaterdag16
Zondag17
Maandag18Steak met champignonsaus
Dinsdag19
Woensdag20
Donderdag21Vogelnestje in tomatensaus
Vrijdag22Koolvisfilet met bieslooksaus
Zaterdag23
Zondag24
Maandag25Steak met ajuinsaus
Dinsdag26
Woensdag27
Donderdag28Halve kip met gebakken aardappelen
Vrijdag29Pladijsfilet met tartaarsaus
zaterdag30
zondag31Paasbrunch
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen