Menu

Ontdek ons menu met verschillende klassiekers, onze specialiteiten en gerechten voor de kids.

5/5

Suggesties

VOORGERECHT
Carpaccio van hert € 17,50
Duo van paté € 15,00
Trio van paté € 18,50
Slaatje van bosduif € 16,50
Slaatje van rode biet en gerookte paling € 17,50
HOOFDGERECHT
Fazant Brabançonne € 31,50
Hazenrug Harlekijn € 36,50
Hertekalffilet Grand Veneur € 34,50
Pot au Feu van hert of everzwijn € 27,50
5/5
15 en 16 november

Gamba’s à volonté

€ 32,50
3 verschillende wijzen
à la plancha (lookboter)
Oosterse wijze (curry)
Mexicaans (pittige tomatensaus)
5/5
31 december

Oudejaarsavond menu

Uitsluitend op reservatie
Aanvang: 19.00u
Aperitiefhapje
Trio van vis met 3 sausjes
Of
Carpaccio van eend met sinaasappeldressing en mango
Knolseldersoep met croutons en grijze garnalen
Hertensteak met spek en knolselderpuree, jus van wild en warme groentjes
of
Wildstoverij met garnituur
of
Duo van kabeljauw en zeewolf met warme groentjes, roomsaus met gerookte paling en pastinaakpuree
Verrassing van de chef
All-In: € 115
(geen sterke drank)
Menu: € 78,50
Suggesties & dagmenu's

Elke maand de béste gerechten

Specials

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten, denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen