Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.
Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.
Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€
ma | di | wo | do | vr | za | zo |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
Heilbot met knolselder puree en roomsaus | ||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Steak met rode wijnsaus | Gesloten | gesloten | Halve kip op Mexicaans wijze | Tongrolletjes met pasta en roomsaus | ||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Steak met champignonsaus | Gesloten | gesloten | Rundstong in Madeirasaus en puree | Victoriabaars met preistomppotje | ||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Steak met pepersaus | Gesloten | gesloten | Varkenshaasje met Blackwellsaus | Mixed grill met tartaarsaus | ||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
Steak | Gesloten | Gesloten | Konijnenbil met pruimen | Zalm met witte wijnsaus en puree |
Vrijdag | 1 | Heilbot met knolselder puree en roomsaus |
Zaterdag | 2 | |
Zondag | 3 | |
Maandag | 4 | Steak met rode wijnsaus |
Dinsdag | 5 | Gesloten |
Woensdag | 6 | Gesloten |
Donderdag | 7 | Halve kip op Mexicaans wijze |
Vrijdag | 8 | Tongrolletjes met pasta en roomsaus |
Zaterdag | 9 | |
Zondag | 10 | |
Maandag | 11 | Steak met champignonsaus |
Dinsdag | 12 | Gesloten |
Woensdag | 13 | Gesloten |
Donderdag | 14 | Rundstong in Madeirasaus en puree |
Vrijdag | 15 | Victoriabaars met preistomppotje |
Zaterdag | 16 | |
Zondag | 17 | |
Maandag | 18 | Steak met pepersaus |
Dinsdag | 19 | Gesloten |
Woensdag | 20 | Gesloten |
Donderdag | 21 | Varkenshaasje met Blackwellsaus |
Vrijdag | 22 | Mixed grill met tartaarsaus |
Zaterdag | 23 | |
Zondag | 24 | |
Maandag | 25 | Steak |
Dinsdag | 26 | Gesloten |
Woensdag | 27 | Gesloten |
Donderdag | 28 | Konijnenbil met pruimen |
Vrijdag | 29 | Zalm met witte wijnsaus en puree |
Zaterdag | 30 |
Vul hieronder je naam & email in.
© Copyright 2022 Brasserie Pot Au Feu | Privacybeleid | Cookiebeleid | site: krachtigonline.be