Vleesrestaurant

Voor de heerlijkste vleesgerechten ben je bij Pot au Feu aan het juiste adres, net als voor salades en pasta’s met vlees. Onze dagmenu’s, die dagelijks veranderen, zijn vaak ook vleesgerechten die helemaal in ’t seizoen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het wildseizoen dat begint naar het einde van het jaar toe.

Logo Pot au Feu

Voor de heerlijkste vleesgerechten ben je bij Pot au Feu aan het juiste adres.

Vleesrestaurant in Schoten

In ons bourgondisch restaurant mogen heerlijke vleesgerechten natuurlijk niet ontbreken. Zo vind je in ons menu de Belgische klassiekers terug zoals vol-au-vent en stoofvlees. Verder bieden we ook steaks aan zoals Ierse filet-pur (op 2 verschillende wijzen) en Ierse rundssteak met sla en saus naar keuze.

Mag het iets specialer zijn voor jou? Probeer dan onze Filet van het paard met witloofsla en saus naar keuze of onze vers bereide steak tartaar. Voor de liefhebbers van de lichtere vleesvarianten bieden we gebakken kipfilet met sla en saus naar keuze aan.

De kids kunnen qua vlees genieten van stoofvlees, vol-au-vent, spaghetti, curryworst met frietjes en meer. We garanderen dat ze tevreden zullen zijn over onze kindergerechten!

Bekijk zeker ons volledige menu als je alle mogelijkheden wilt ontdekken.

Vleesrestaurant dagmenu’s en suggesties

Zoals eerder vermeld, bieden we dagelijks een speciaal gerecht aan, onze dagmenu’s, en is er ook altijd een suggestie van de chef beschikbaar. Deze zijn, net als de dagmenu’s, vaak vleesgerechten die op basis van de aanwezigheid op de markt en het seizoen gekozen worden.

Deze worden, net als al onze andere gerechten, steeds gemaakt met dagverse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dit proef je natuurlijk ook. Elk vleesgerecht dat je bij Pot au Feu bestelt, is een smaakervaring om u tegen te zeggen.

Enkele voorbeelden van deze speciale gerechten: verschillende soorten steak, ossentong in madeirasaus en spare ribs, in de volksmond ook ribbekes genoemd. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden. De volledige lijst voor deze maand vind je terug bij suggesties en dagmenu’s.

Elementum odio molestie

Curabitur cursus felis sed tellus feugiat, in elementum odio molestie. Sed placerat est id lacus blandit dapibus

Consectetur adipiscing

Curabitur cursus felis sed tellus feugiat, in elementum odio molestie. Sed placerat est id lacus blandit dapibus

Vleesrestaurant en meer

Naast vlees, bieden we ook verschillende visgerechten en gerechten met week- of schaaldieren aan. Voor iedereen wat wils, zodat het hele gezin kan genieten van een unieke smaakervaring in een aangename sfeer.

Kom een lekker stukje vlees, of iets anders natuurlijk, eten op ons gezellige terras of binnen als het weer wat koeler wordt. Zien we jullie binnenkort verschijnen voor een lekkere lunch of een heerlijk diner?

Etiam dui tellus

Curabitur cursus felis sed tellus feugiat, in elementum odio molestie. Sed placerat est id lacus blandit dapibus
SINDS 2012​

Pot au Feu Schoten

Pot au Feu is sinds 2012 een vaste waarde als restaurant in regio Schoten. Danny Rijmenants, zaakvoerder van Pot au Feu, heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de sector.

Deze zet hij graag in om de lekkerste maaltijden in de regio te bereiden. Hij heeft een echte passie voor de horeca en dat merk je ook aan het lekkere eten en de aangename sfeer die bij Pot au Feu aanwezig is.

Het restaurant is bovendien rolstoeltoegankelijk en voorzien van een ruime parking. Als we je met iets kunnen helpen of als je een vraag hebt, laat gerust iets weten. We antwoorden zo spoedig mogelijk!

Logo Pot au Feu