Visrestaurant

Bij Pot au Feu kan je terecht voor heerlijke gerechten met weekdieren, schaaldieren en tijdens bepaalde periodes ook visgerechten als dagmenu of suggestie van de chef. We staan bekend om onze Zeeuwse mosselen en Gamba’s à la plancha.

Specialiteit Pot au Feu
Logo Pot au Feu

Pot au Feu staat bekend om zijn Zeeuwse mosselen en Gamba’s à la plancha.

Visrestaurant en andere ‘zeegerechten’ in Schoten

Pot au Feu is een echt bourgondisch restaurant. We voorzien dus lekker eten voor elke smaak. Dit omvat verschillende gerechten met vlees, maar dus ook weekdieren, schaaldieren en vis. In ons menu vind je ons volledige aanbod terug. We raden aan om de dagmenu’s te raadplegen, want ook hier verschijnen vaak ‘zeegerechten’.

Ook in Schoten kan je terecht voor de lekkerste Zeeuwse mosselen in het mosselseizoen, gecombineerd met lekkere frietjes en bijpassende groenten. Onze gamba’s à la plancha worden op ambachtelijke wijze klaargemaakt en zijn een favoriet van vele vaste klanten.

Voor de kids zijn er vissticks beschikbaar, naast de verschillende vleesgerechtjes.

Visrestaurant met een ruim aanbod

In ons menu vind je verschillende klassieke visgerechten terug met een originele touch. Zo hebben we bijvoorbeeld kabeljauw op een bedje van warme groenten en een graanmosterdsaus, slibtongen meunière met gemengde sla, zalmfilet met zongedroogde tomaten, parmezaan en kruidensaus… Kortom, een ruim aanbod met voor ieder wat wils.

Onze dagmenu’s en suggesties van de chef bestaan soms ook uit visgerechten, afhankelijk van de beschikbaarheid op de markt. Denk bijvoorbeeld aan tilapia, zeetong meunière…

Neem zeker eens een kijkje naar ons menu voor de lijst van klassieke visgerechten met een originele touch!

Elementum odio molestie

Curabitur cursus felis sed tellus feugiat, in elementum odio molestie. Sed placerat est id lacus blandit dapibus

Visrestaurant en meer

Omdat Pot au Feu een bourgondisch restaurant is, zijn er natuurlijk ook vleesgerechten en vegetarische gerechten beschikbaar. Er is dus voor ieder wat wils. Ook voor kinderen zijn er een aantal gerechtjes beschikbaar zoals vissticks en kleinere versies van populaire gerechten.

We zien je graag verschijnen om te genieten van een aangename familieuitstap. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen?

Consectetur adipiscing

Curabitur cursus felis sed tellus feugiat, in elementum odio molestie. Sed placerat est id lacus blandit dapibus

Weekdieren en schaaldieren op traditionele wijze

De vaste gasten op onze kaart zijn garnaalkroketten, de garnaalcocktail, gamba’s met look en scampi als voorgerecht. Verder mogen onze verschillende hoofdgerechten niet ontbreken in de lijst: scampi op verschillende wijzen en onze gamba’s à la plancha. Ook voor salades met scampi en tomaat garnaal ben je aan het juiste adres.

Onze scampi zijn beschikbaar op 4 verschillende wijzen:

Etiam dui tellus

Curabitur cursus felis sed tellus feugiat, in elementum odio molestie. Sed placerat est id lacus blandit dapibus
SINDS 2012​

Pot au Feu Schoten

Pot au Feu is sinds 2012 een vaste waarde als restaurant in regio Schoten. Danny Rijmenants, zaakvoerder van Pot au Feu, heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de sector.

Deze zet hij graag in om de lekkerste maaltijden in de regio te bereiden. Hij heeft een echte passie voor de horeca en dat merk je ook aan het lekkere eten en de aangename sfeer die bij Pot au Feu aanwezig is.

Het restaurant is bovendien rolstoeltoegankelijk en voorzien van een ruime parking. Als we je met iets kunnen helpen of als je een vraag hebt, laat gerust iets weten. We antwoorden zo spoedig mogelijk!

Logo Pot au Feu